FATALNA SUNITA UBILA UGOSTITELJA U MOSTARU: Elitna prostitutka ga likvidirala u vili, pokrenuta opsežna policijska potraga! (VIDEO)
Foto: Avaz.ba

opasno

FATALNA SUNITA UBILA UGOSTITELJA U MOSTARU: Elitna prostitutka ga likvidirala u vili, pokrenuta opsežna policijska potraga! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Policija BiH još nije ušla u trag Suniti Hindić-Bošnjaković (21), za koju se sumnja da je ubila Ninu Ivankovića, vlasnika „Ville Ivanković“.

“Radi se o nasilnoj smrti i poduzimaju se mere u cilju otkrivanja počinioca”, izjavila je portparol Županijskog državnog tužilaštva Ana Rajič.

Obdukcija tela ubijenog muškarca obavit će se u subotu, dodala je. Mediji navode da je ubijen 55-godišnji Nino Ivanković i da je pored njegova tela pronađen pištolj.

Policija po tim navodima traga za Sunitom, koja se povezuje sa elitnom prostitucijom.

Na terenu su sve raspoložive policijske snage, koje pretražuju uže područje mesta ubistva, ali i šire, Mostar i okolimu. Obaveštene su i policijske snage drugih kantona, posebno Kantona Sarajevo.

Hindić-Bošnjaković poznata je odranije po nasilničkom ponašanju. Za 1. maj je verbalno, a potom i fizički, napala državljanina Hrvatske A. P. Nakon što su joj policajci tada uručili prekršajni nalog, zasula ih je salvom pogrdnih reči.

U policijskoj evidenciji zabilježeno je da je prije toga pretukla i jednu devojku iz Ljubuškog.

Kurir.rs/24sata.hrAvaz.ba

Foto: Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja