Najnovije vesti

BOSANSKU MISICU POLICIJA DOVELA SA NOGAMA U GIPSU: Niko ne zna šta se dogodilo fatalnoj Suniti! Predala se zbog ubistva mostarskog biznismena, ali ovaj detalj je SVIMA MISTERIJA!
Foto: Facebook/Printscreen

predala se policiji

BOSANSKU MISICU POLICIJA DOVELA SA NOGAMA U GIPSU: Niko ne zna šta se dogodilo fatalnoj Suniti! Predala se zbog ubistva mostarskog biznismena, ali ovaj detalj je SVIMA MISTERIJA!

Bosna i Hercegovina

U MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona još traje ispitivanje Sunite Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičene za ubistvo Nine Ivankovića, vlasnika “Vile Ivanković”.

Nezvanično, Sunita je iz Travnika, gde se, podsetimo, predala tamošnjoj policiji, u Mostar dovezena s nogama u gipsu. Navodno, na obe noge ima lomove.

Ona će tokom dana biti predata u nadležnost Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Sunita Hindić–Bošnjaković dovodi se u vezu sa ubistvom mostarskog biznismena Nine Ivankovića. Kako Avaz saznaje, često je dolazila u objekat gde se zločin dogodio. Istražioci su posle ubistva pretresli i blokirali naselje u kojem osumnjičena živi. U objektu je zatečen i jedan muškarac, koji je uhapšen, a koji se dovodi u vezu s devojkom. Ugostitelj je, navodno, ubijen s leđa, a na mestu zločina je pronađen i pištolj.

Naime, Sunita se svojevremeno bavila manekenstvom, a po pisanju nekih sarajevskih medija, odnela je i titulu Mis Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Zatim je odlučila da se oproba i kao pevačica.

"Ne obraćam pažnju na priče onih koji mi predlažu da zbacivanjem krpica na sebe skrenem pažnju javnosti. Nudili su mi i više od 1.000 evra da se fotografišem naga ili čak da zaigram u nekom erotskom ili porno-filmu. Tako nešto mi ne treba. Ne zbog toga što ne bih imala šta pokazati već iz razloga što na takav način ne želim da gradim svoju kaijeru. Novci bez obzira koliko brzo dođu tako se brzo i potroše. Ali ono zbog čega bih sutra morala da hodam pognute glave ostalo bi za sva vremena", napisala je svojevremeno na Fejsbuku.

Prema pisanju Avaza, ona je za brojne tabloide izjavljivala je da je bila drugom stanju sa jednim pevačem iz Srbije i da ju je on navodio na prostituciju.

Hindićeva je poznata odranije po nasilničkom ponašanju. Za 1. maj je verbalno, a potom i fizički napala državljanina Hrvatske A. P. Nakon što su joj policajci tada uručili prekršajni nalog, zasula ih je salvom pogrdnih reči.

U policijskoj evidenciji je zabeleženo da je pre toga pretukla i jednu devojku iz Ljubuškog.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Facebook/Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...