Najnovije vesti

MISICI SUNITI HINDIĆ MESEC DANA PRITVORA: Pogledajte, kako nose bivšu misicu na ročište! Obe noge joj u gipsu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook Bljesak.info

Ubistvo tajkuna

MISICI SUNITI HINDIĆ MESEC DANA PRITVORA: Pogledajte, kako nose bivšu misicu na ročište! Obe noge joj u gipsu! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina

Suniti Hindić-Bošnjaković (21), osumnjičenoj za ubistvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela „Villa Ivanković“, u mestu Buna kraj Mostara, određen je jednomesečni pritvor.

Ovu informaciju je potvrdio Marin Zadrić, sudija za prethodni postupak Kantonalnog suda Mostar, nakon ročišta jutros održanog u toj instituciji.

Odbrana osumnjičene se usprotivila predlogu za određivanje pritvora, ustvrdivši da ona nema gde da pobegne, naročito zato što su joj slomljene obe noge, sudija Zadrić uvažio je predlog Tužilaštva HNK u kojem je navedeno da postoji mogućnost bega osumnjičene, s obzirom na to da je često menjala adrese stanovanja i lokacije.

Da je zadobila lomove kostiju oba stopala, utvrđeno je i juče u mostarskoj bolnici, nakon što je to zatražilo Tužilaštvo HNK. Hindić-Bošnjaković, nakon što se u petak uveče predala policiji u Turbetu kod Travnika, u Mostar je dovezena s gipsom na nogama i u invalidskim kolicima.

Iako je istražiteljima rekla da je skočila sa trećeg sprata motela nakon što je shvatila da je ubila Ivankovića, i to u reku Bunu, oni su u to odmah posumnjali, s obzirom na to da je od objekta do reke dvoetažna terasa.

Prema preliminarnim rezultatima istrage, Hindić-Bošnjaković, najverovatnije je skočila sa zida uz „Villu“ tokom bega, gde su nađeni njene štikle i tragovi krvi.

Inače, odbrana na ovu odluku ima pravo žalbe u roku od 24 sata što će i iskoristiti.

(Kurir.rs/Avaz.ba/Foto: Printscreen Facebook Bljesak.info)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...