STRAVIČAN ZLOČIN U MOSTARU: Lana (19) dan uoči odlaska na fakultet nađena mrtva! Mučki je ubijena i bačena u reku!
Foto: Profimedia

traga se za ubicom

STRAVIČAN ZLOČIN U MOSTARU: Lana (19) dan uoči odlaska na fakultet nađena mrtva! Mučki je ubijena i bačena u reku!

Bosna i Hercegovina -

Devojka Lana B. (19) iz Mostara, čiji je beživotno telo pronađeno u nedelju oko 19 sati u reci Studenčici u mestu Studenci kod Ljubuškog, umrla je nasilnom smrću, potvrđeno je iz Tužilaštva ZHŽ-a.

"Prilikom vršenja uviđaja izvršena je identifikacija beživotnog tela, pa je utvrđeno da se radi o ženskoj osobi L.B. (19) iz Mostara i da se radi o nasilnoj smrti", izjavio je Josip Aničić, tužilac Županijskog tužilaštva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu.

Naložena je obdukcija nad beživotnim telom L.B., pa će se sprovesti potrebna veštačenja kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Nezvanično se saznaje da su na telu uočeni tragovi nasilja.

Lana B. iz Mostara danas je trebala da bude u Sarajevu, pošto je trebala da krene na fakultet. U toku je detaljna pretraga terena u potrazi za materijalnim dokazima i ubicom.

foto: Profimedia

Kako bi prikrio tragove mučkog ubistva, ubica je telo devojke sinoć bacio u reku Studenčicu koje je oko 20 časova pronašao ribar u mestu Studenci kod Ljubuškog.

Odmah je alarmirana Gorska služba spasavanja Ljubuški koja je izvukla telo iz hladne reke, a ubrzo je obavljen uviđaj koji je otkrio ono najgore – da se radi o nasilnoj smrti.

Uviđaj su izvršili policijski pripadnici Policijske uprave Ljubuški uz prisustvo dežurnog županijskog tužioca Županijskog tužilaštva ZHŽ-a.

Kurir.rs/Bljesak.info

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja