SREDNJA GRAĐEVINSKA ŠKOLA U MOSTARU OPROSTILA SE OD UBIJENE LANE (19): Bila je posebna, kreativna i iskrena, ostavila je trag u našim srcima! (FOTO)
Foto: Printscreen: Facebook/Srednja građevinska škola Mostar

tuga

SREDNJA GRAĐEVINSKA ŠKOLA U MOSTARU OPROSTILA SE OD UBIJENE LANE (19): Bila je posebna, kreativna i iskrena, ostavila je trag u našim srcima! (FOTO)

Bosna i Hercegovina -

Lana Bijedić iz Mostara u nedelju uveče je pronađena mrtva u reci kod Ljubuškog. Posljednje informacije kažu kako je devojka mučki ubijena, a policija još uvek traga za materijalnim dokazima i ubicom.

Kako bi se prikrili tragovi mučkog ubistva, telo devojke je bačeno u reku Studenčicu, a oko 20 časova ga je pronašao ribar u mestu Studenci kod Ljubuškog.

Juče se na Fejsbuk stranici Srednje građevinske škole Mostar kolektiv ove institucije oprostio od bivše učenice.

"Juče nas je tragičnom smrću napustila naša donedavna učenica Lana Bijedić. Zapamtili smo je kao posebnu, inteligentnu, kreativnu i iskrenu devojku, zainteresovanu za mnoge teme o kojima njeni vršnjaci često i ne razmišljaju. U našoj školi i u našim srcima ostavila je traga svojom ličnošću.

Osvajala je nagrade na takmičenjima iz engleskog jezika i kulturnog nasleđa.

U ime sećanja na Lanu, u našoj školi danas su bili skraćeni časovi. Učenici su u tišini, svojim uzornim ponašanjem i razgovorom sa profesorima i direktorkom odali počast našoj Lani.

Iskreno saučešće porodici preminule u ime svih učenika i radnika", poručili su iz škole.

Kurir.rs/Radio Sarajevo

Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja