SLUČAJ LANE BIJEDIĆ POSTAO JOŠ MISTERIOZNIJI: Snimljena kako 6 kilometara sama šeta kroz Čapljinu, a pronađen je i testament koji je napisala još u januaru!
Foto: Avaz.ba/Vecernji.ba/Printscreen

nadzorne kamere je snimile

SLUČAJ LANE BIJEDIĆ POSTAO JOŠ MISTERIOZNIJI: Snimljena kako 6 kilometara sama šeta kroz Čapljinu, a pronađen je i testament koji je napisala još u januaru!

Bosna i Hercegovina -

Lana Bijedić pešačila je skoro šest kilometara od benzinske pumpe na izlazu iz Čapljine do kružnog toka kod Zvirovića, saznaje se iz izvora bliskih istrazi.

To potvrđuju i snimci sa video-nadzora u Čapljini.

Lana je u 11 sati izašla iz kuće u Severnom Logoru kod Mostara kazavši majci da se ide naći s drugaricom. Međutim, do toga nije došlo.

U 12 sati i 10 minuta kamere s benzinske stanice snimile su devojku kako prolazi pored pešice, što znači da je neko morao da je odvede do te lokacije, odnosno, ne zna se kako je tu došla, ili je stopirala, putovala autobusom ili ju je ipak neko dovezao.

Poslednji snimak pred smrt
Poslednji snimak pred smrt foto: Vecernji.ba

U 11.30 Lana je viđena na kružnom toku kod Zvirovića. Radi se o udaljenosti otprilike pet ili šest kilometara koliko je prošla pešačeći. Važno je reći da je snimljena kako pešači sama.

Drugi važan detalj je da je pronađena njen testament koji je napisala u januaru ove godine na engleskom jeziku, zbog čega ovaj slučaj postaje još veća misterija.

Trenutno se veštači, kao i svi ostali dokazi koje policija analizira. Pokušava se doći i do podataka iz njenog mobilnog telefona, ali i drugih korisnih informacija.

Mnoga su pitanja otvorena, a policija radi sve na rasvetljavanju ovog užasnog zločina.

Šta se dogodilo i ko je Lanu brutalno tukao i gušio, što je potvrdila obdukcija i telo bacio u reku, predmet je ove velike istrage u koju su se uključile sve policijske i obaveštajne agencije u BiH.

Kurir.rs/Vecernji.ba Foto: Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track