PRVA HAPŠENJA ZBOG UBISTVA PEVAČICE (25) ISPRED KAFANE U SARAJEVU: Policija privela dvojicu muškaraca, saslušano više od 10 ljudi! (VIDEO)
Foto: Avaz.ba

uviđaj i dalje traje

PRVA HAPŠENJA ZBOG UBISTVA PEVAČICE (25) ISPRED KAFANE U SARAJEVU: Policija privela dvojicu muškaraca, saslušano više od 10 ljudi! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Po nalogu Tužilaštva Kantona Sarajevo pripadnici MUP-a KS uhapšeni su 26-godišnjak i 41-godišnjak koji se dovode u vezu s ubistvom ženske osobe, koje se dogodilo u subotu ujutro u 4.30 sati u sarajevskom naselju Stup. Mediji pišu da je žrtva mlada pevačica.

Kako je potvrdila Azra Bavčić, portparolka Tužilaštva KS, uhapšene su dve osobe koje se dovode u vezu s ubistvom ženske osobe u sarajevskom naselju Stup.

"Lišen je slobode osumnjičeni za ubistvo inicijala A. E. U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim, kao i G. D. (41). Nakon kriminalističke obrade, ove dve osobe biće predate u nadležnost Tužilaštva KS", rekla je portparolka Tužilaštva KS Azra Bavčić.

Uviđaj na mestu tragičnog događaja još traje, a istražitelji prikupljaju tragove i dokaze i saslušavaju svedoke događaja.

U vezi s ubistvom tokom dana saslušano je bilo više od deset osoba.

Ubijena mlada pevačica

Iako još uvek nema zvaničnih informacija o identitetu ubijene devojke, Avaz piše da je ubijena mlada pevačica Elma Milano (25).

Prema nezvaničnim saznanjima, ubijena devojka (25) poreklom je iz Goražda, a živela je u Sarajevu. Neimenovani izvor Avaza kaže da je sinoć u kafani bila organizovana muzika uživo, a da je 25-godišnja devojka ubijena ispred kafane iz vatrenog oružja.

Radiosarajevo piše da je jutros oko 4.30 sati momak ubio devojku i da je njeno telo pronađeno na trotoaru.

Kurir.rs/Radiosarajevo.ba

Foto: Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja