ŠOKANTAN OBRT U SLUČAJU UBISTVA U SARAJEVU Pevačica se javila da je živa i zdrava: NAPRAVILI SU MI HAOS OD ŽIVOTA! Otkriveno ko je  devojka UPUCANA ispred kafane! (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

preokret

ŠOKANTAN OBRT U SLUČAJU UBISTVA U SARAJEVU Pevačica se javila da je živa i zdrava: NAPRAVILI SU MI HAOS OD ŽIVOTA! Otkriveno ko je devojka UPUCANA ispred kafane! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo priveli su veći broj osoba s ciljem rasvjetljavanja ubistva koje su jutros u zoru dogodilo u kafani „Kod amidže“ u krugu pijace „Heco“, u sarajevskom naselju Stup, kazao nam je izvor blizak istrazi.

Kako saznaje Avaz, žrtva je 25-godišnja Sumejja D. Naš izvor kaže da je sinoć u kafani bila organizirana muzika uživo, a da je devojka ubijena ispred kafane iz vatrenog oružja.

Nezvanično saznajemo da istražitelji sklapaju kockice zločina i da imaju određene indicije o počiniocu te da se oko njega steže obruč. U toku je uviđaj, koji će trajati satima. Kako se moglo vidjeti na licu mjesta, istražitelji su pronašli mnoštvo dokaza.

Iz policije je za sada potrvđeno da je ubijena ženska osoba. Nakon što se jutros oko 04:30 dogodilo ovo ubistvo, u medijima su krenule spekulkacije o tome ko je ubijena devojka.

Brojni portali objavili su da je reč o Elmi Ganić. Brzo se ispostavilo da su takve vesti bile lažne. Elma je došla vidno uznemirena u redakciju Hayata, tražeći i od nas da demantujemo da je ona jutros bila na mestu gde se desilo ubistvo, odnosno da je na nju pucano.

Od jutros meni i mojoj porodici telefon ne prestaje da zvoni. Svi su vidno uznemireni. Lažna vest koja se pojavila prouzrokovala nam je brojne probleme.

foto: Facebook/Barbie Milano

Svi su nasekirani, ne znaju šta se dešava. Ja dolazim iz jedne veoma ugledne porodice, i na takav način se narušava naš ugled. Od svih koji su objavili tražiću ispravku vesti, jer evo, kao što vidite, niko na mene nije pucao – rekla je uznemirena devojka.

Kurir.rs/Alo.rs/Avaz.ba

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja