MAJKA BRUTALNO UBIJENE LANE BIJEDIĆ (19) VRAĆA SE U BEOGRAD: Oprostila se od kolega i prijatelja, pa zauvek napustila Mostar!
Foto: Facebook/Nina Bijedić

TUGA

MAJKA BRUTALNO UBIJENE LANE BIJEDIĆ (19) VRAĆA SE U BEOGRAD: Oprostila se od kolega i prijatelja, pa zauvek napustila Mostar!

Bosna i Hercegovina -

Majka stravično ubijene Lane Bijedić, dekan Fakulteta informacionih tehnologija (FIT) Nina Bijedić napustila je Mostar i otišla u Beograd.

Nina se pozdravila s njima i užem krugu najavila već nakon sahrane da će trajno otići iz Mostara.

Lanina majka oglasila se pre nekoliko dana na svom Fejsbuk profilu objavom "Zahvala Mostaru", u kojoj je isticala sve svoje i Lanine trenutke provedene u BiH, a i Mostaru.

Ubijena devojka je pre nekoliko kremirana u Beogradu, gde je njena majka upravo i otišla, a javnost se pita da li je Lana u svojoj oporuci upravo o tome i pisala.

Od tragedije je prošlo 11 dana, policija u Zapadnohercegovačkom kantonu steže obruč, javljaju se novi svedoci.

foto: Avaz.ba/Ž. Milićević, Printscreen/Facebook

Podsećamo, Lana je u nedelju, 6. oktobra oko 11 časova napustila kuću koja se nalazi u Severnom logoru. Autobusom se uputila do autobuske stanice u Čapljini, odakle je dalje krenula peške.

Nadzorne kamere snimile su je u 12.10 časova kako prolazi pored benzinske pumpe, a u 13.30 već je viđena na kružnom toku u Zvirovićima. Lanino telo nekoliko časova kasnije pronašao je lokalni ribar u koritu reke Studenčice, prenosi Avaz.

Kurir.rs/Avaz.ba/Večernje novosti

Foto: Facebook/Nina Bijedić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja