Najnovije vesti

HUMANI GEST MLADOG TAKSISTE IZ ZAVIDOVIĆA: Haris besplatno prevozi decu sa poteškoćama u razvoju! (FOTO)
Foto: Printscreen: Facebook/Haris Polić

ODUŠEVIO REGION

HUMANI GEST MLADOG TAKSISTE IZ ZAVIDOVIĆA: Haris besplatno prevozi decu sa poteškoćama u razvoju! (FOTO)

Bosna i Hercegovina

Mladi taksista iz Zavidovića u BiH na svojoj Fejsbuk stranici objavio je sjajne vesti za sve roditelje dece sa poteškoćama u razvoju - nudi im besplatan prevoz.

Haris Polić ima 21 godinu i dolazi iz Zavidovića, a kako priča za portal "Radiosarajevo.ba" taksiranjem je počeo da se bavi pre četiri meseca, a na svojoj Fejsbuk stranici je objavio poruku kojom poziva roditelje dece s poteškoćama u razvoju da ga slobodno pozovu, te da će im osigurati besplatan prevoz do bolnice.

Na ovu odluku se, kako kaže za pomenuti potral, odlučio jer većina roditelja nažalost nije u mogućnosti da svoje dete odvede do bolnice zbog slabog finansijskog stanja.

Kaže da je ljudski da se u takvim situacijama pomogne.

"U okruženju u kom se nalazim i poslu koji sam počeo nedavno da radim nailazim na svakakve situacije po pitanju dece s poteškoćama u razvoju, te njihovim roditeljima koji nisu u mogućnosti neke stvari da priušte, jer znamo kakvo je stanje u državi da je nezaposlenost masovna pojava.

Razmišljao sam kako bih mogao kao običan građanin doprineti svom okruženju, te sam se odlučio na ovaj korak koji će, iskreno se nadam, nekome dobro doći", rekao je on.

Kurir.rs/Radiosarajevo.ba Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...