Najnovije vesti

ZA DLAKU IZBEGNUTA TRAGEDIJA U ZENICI: Vozač je udario devojku na pešačkom prelazu, pa hladno produžio kao da se ništa nije desilo! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Youtube/Dnevni avaz

policija pokušava da ga pronađe

ZA DLAKU IZBEGNUTA TRAGEDIJA U ZENICI: Vozač je udario devojku na pešačkom prelazu, pa hladno produžio kao da se ništa nije desilo! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina

Na Bulevaru Ezhera Eze Arnautovića u Zenici sinoć se desila saobraćajna nesreća u kojoj je za dlaku izbegnuta tragedija, a nakon što je nesavesni vozač "citroena C3" udario devojku na pešačkom prelazu, kratko se zaustavio i otišao sa mesta nesreće.

Portal Avaz.ba u posedu je snimka nesreće, na kojem se vidi da su pešaci uredno krenule da prelaze na pešačkom prelazu kada je naišao "citroen" i udario jednu od njih. Kratko se zaustavio, a potom hladno produžio.

Nakon toga, povređena devojka pozvala je policiju, koja je pokušavala da pronađe sporni automobil.

Brojna javnost u Zenici zgrožena je ovim primerom nesavesnog vozača, ali i činjenicom da se na Bulevaru sve češće dešavaju nesreće u kojima su žrtve pešaci, dok nadležni ne preduzimaju ništa.

Podsetimo, u novembru 2017. godine dogodila se najteža saobraćajna nesreća kada je na pešačkom prelazu povređeno šest pešaka. Osim ove, nemoguće je nabrojati i ostale nesreće u kojima su stradali pešaci upravo na spornom pešačkom prelazu.

Ranije su postojale inicijative da se na ovoj deonici postave "ležeći policajci" ili ipak stacionirani radar, međutim, sve to ostalo je mrtvo slovo na papiru.

I dok pešaci stradaju, javnost ponovo apeluje na nadležne da se "Bulevar smrti" dodatno osigura na svim kritičnim deonicama, jer se sve češće dešavaju ovakve nesreće.

Povređen pešak u Lukovom Polju

Sinoćnja nesreća na Bulevaru nije usamljen slučaj, naime, novi primer bahatosti vozača zabeležen je i na pešačkom prelazu kod skretanja za Lukovo Polje.

Naime, vozač Golfa IV najpre je skrenuo preko duple pune linije, a potom udario pešaka na pešačkom prelazu. Ponudio mu je novac da ne zove policiju, a nakon što ovaj to nije hteo, pobegao je u pravcu Lukovog Polja.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Printscreen/Youtube

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...