EVO ŠTA JE BLUDNI POLITIČAR PISAO DEVOJKAMA: Dođi u hotel, sredio sam ti ono za posao! Slao GADOSTI ženi koja ga je ignorisala!
Foto: Youtube/Printscreen

tvrdi da je sve nameštaljka

EVO ŠTA JE BLUDNI POLITIČAR PISAO DEVOJKAMA: Dođi u hotel, sredio sam ti ono za posao! Slao GADOSTI ženi koja ga je ignorisala!

Bosna i Hercegovina -

Dok Agan Bunić, predsedavajući Skupštine USK, tvrdi da mu je porno-skandal montiran, da neko želi da ga eliminiše iz političkog života Krajine, svakodnevno se pojavljuju novi skandalozni detalji njegovog raskalašnog života.

Avaz je u međuvremenu došao u posed prepiske koju je navodno imao sa jednom od devojaka. Pozvao ju je u hotel u Sarajevu, “jer sutra ima neki sastanak”.

"Daj mi snimi nešto", navaljuje Bunić.

Devojka mu odgovara da ne može, a on joj govori da ide u kupatilo. Kada nema odgovora i “materijala” kakav očekuje, on preuzima inicijativu i šalje fotografije i video svog polnog organa.

Potom joj javlja da je stigao u Sarajevo i da bi voleo sa njom da se vidi.

foto: Avaz.ba

"Stigao sam u hotel. Mogli bi se videti posle 22 sata ako želiš", piše joj Bunić.

U daljnjoj šokantnoj prepisci, uzbuđeni Agan piše devojci da će joj “svr**** u u***”, te da će “je je**** u g***”.

"Boli tebe za mene", piše dalje uvređeni Bunić jer ga je žena ignorisala.

Posle toga nastavio je da šalje selfije iz toaleta, kao i nove snimke dok masturbira na krevetu.

U drugoj prepisci, Bunić svojoj intimnoj prijateljici piše da je “rešio za posao”.

"Ovo za posao u Kladuši sam ti sredio. Za Cazin čekam", piše Bunić, koji je na navode Asima Kambera da je preko kreveta zapošljavao devojke, rekao da su izmišljeni.

Šokantna prepiska dokazuje da je Bunić koristio svoju poziciju i moć za ucenjivanje i zapošljavanje devojaka i od njih tražio protivusluge.

Uprkos svemu, on je politički „preživeo“ još jedan dan. Poslanici A- SDA, SDP-a i Nezavisnog bloka nisu hteli da glasaju za dnevni red o njegovoj smeni.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja