Najnovije vesti

ISTEGAO SAM MIŠIĆ DOK SAM JE NOSIO, MNOGO JE TEŠKA: Urnebesna priča Bosanca koji je ukrao avio-bombu iz Drugog svetskog rata, pa je odneo na biciklu! (VIDEO)
Uništavanje bombe, Foto: Youtube/Printscreen

proslavio se

ISTEGAO SAM MIŠIĆ DOK SAM JE NOSIO, MNOGO JE TEŠKA: Urnebesna priča Bosanca koji je ukrao avio-bombu iz Drugog svetskog rata, pa je odneo na biciklu! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina

“Istegao sam mišić dok sam nosio avio-bombu pošto je teška, pa sam je potom natovario na bicikl”, priča muškarac koji je nakratko ukrao veliku eksplozivnu napravu u Janji kod Bijeljine.

Meštani Janje prepričali su kako im je muškarac objasnio svoj nesvakidašnji postupak, “zahvaljujući” kojem je vest o ovom slučaju obišla celi region.

"Odneo sam bombu jer ljudi ne mogu da rade posao, ko će čekati nadležne, oni su tek predveče došli na Drinu da deaktiviraju bombu. Ja sam nju odneo i propisno obezbedio, obložio je sa svih strana", objašnjavao je kradljivac.

foto: InfoBijeljina

Tvrdi da bomba nije imala osigurač napred i da nije mogla da eksplodira.

"Razumeš li ti šta je mina. Ne može pući, udarao čovek bagerom kad je pronađena, valjao je ovde kašikom kao da je panj", dodao je ovaj muškarac meštanima.

Na njihovo pitanje kako je uzeo bombu, kaže da ju je stavio pod ruku i kroz smeh dodaje da je istegao mišić dok ju je nosio, jer je teška.

"Nakon toga sam je zavezao na bicikl i odvezao na Drinu i propisno odložio", navodi na kraju muškarac koji je na društvenim mrežama postao najpopularniji deminer-amater.

Kurir.rs/InfoBijeljina.com Foto: Youtube/Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...