Najnovije vesti

OGLASIO SE BRAT MLADIĆA KOJI JE BRUTALNO PRETUČEN I BAČEN U SAVU: Ulazim na vrata kad tamo, na stolu, moj brato leži!
Foto: Shutterstock

POTRESAN STATUS

OGLASIO SE BRAT MLADIĆA KOJI JE BRUTALNO PRETUČEN I BAČEN U SAVU: Ulazim na vrata kad tamo, na stolu, moj brato leži!

Bosna i Hercegovina
11:07h

Na društvenim mrežama oglasio se Kenan Zejćirović, brat svirepo ubijenog mladića Edina Zejćirovića koji je juče sahranjen.

"Majka... Samo možeš reći da je to planina koju pomeriti ne možeš, žena heroj. Koliko boli, patnje, tuge, sreće, veselja pređe preko nje, od začeća dete prolazi kroz muke razne, donese dete, nađe ovaj svet, podižući ga isto tako kroz muke prolazi i odhrani ga. I tako dođu ljudi, pojave se i ubiju ga", napisao je, između ostalog, Zejćirović.

Najviše žali što ga nije video 17. novembra da ga izgrli i izljubi. Umesto toga prepoznao ga je u mrtvačnici.

"Stojim ja ispred, sve Boga molim da nije on. Sve mislim da je živ. Ulazim na vrata kad tamo na stolu moj brato leži. Lep moj brato kao što je uvek bio, crna kosa, crna brada, lepo lice kao u manekena", napisao je Zejćirović uz nadu da taj bol niko neće osetiti na svojoj koži.

Zahvalio se svim ljudima koji su u ovim teškim danima bili uz njega i njegovu porodicu.

Podsetimo, Edin Zejćirović je poslednji kontakt sa porodicom imao 17. novembra. Iako su postojale određene indicije da je ubijen, nadležni organi sve do 5. decembra nisu uspeli ući u trag osumnjičenima.

Nakon što je snimak brutalnog mučenja nesrećnog mladića objavljen na društvenim mrežama, u koordiniranoj akciji Policije Brčko Distrikta i Policijske uprave MUP-a TK uhapšeni su Suan Halilović, Suvad Djedović, Nihad Hukić i Samid Šabanović.

Njima je Osnovni sud u Brčkom na osnovu predloga Tužilaštva odredio jednomesečni pritvor.

Na ovom snimku takođe je prikazano maltretiranje i batinanje nesrećnog mladića uz teške uvrede i psovke, a zbog spornog sadržaja ubrzo je povučen sa svih platformi.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Shutterstock

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...