ZENIČANIN SE SRUŠIO NASRED ULICE: Pomogao mu radnik obezbeđenja, sekunde ga delile od smrti (VIDEO)
Foto: Facebook/Printscreen

IMAO DOSTA SREĆE

ZENIČANIN SE SRUŠIO NASRED ULICE: Pomogao mu radnik obezbeđenja, sekunde ga delile od smrti (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Nesvakidašnji slučaj dogodio se u ponedeljak na zeničkom Bulevaru, kada se mladić srušio nasred ulice, dok je prelazio pešački prelaz.

Mladić je s društvom prelazio ulicu, kada se, najednom, srušio. Zahvaljujući Edinu Mehiću, radniku obezbeđenja jedne agencije za bezbednost, ali i brzoj reakciji zaposlenih Hitne pomoći, mladić je uspeo da preživi.

"Ugledao sam mladića kako leži. Prvo sam mislio da ga je neko pretukao. Stao sam s automobilom. Tu su već bili momci koji su mu, takođe, pomagali. Krenuo sam da zovem hitnu, ali onda sam shvatio da mogu i ja da ga odvučem", rekao je Mehić.

Ističe da se inače, radeći noćne smene, nagleda svega, međutim, ovaj slučaj će dugo pamtiti.

"Bio je u nesvesti. Bojao sam se da ne umre. Ubacili smo ga u auto, upalio sam sva svetla i gledao da što pre signemo do hitne. Sve vreme sam mislio samo o tome hoće li preživeti i da ne umre dok je u automobilu", govori Zeničanin.

Službenici Hitne pomoći dočekali su ga na ulazu, pa su odmah počeli da oživljavaju mladića.

"Bio je mrtav ukočen. Odmah su počeli s reanimiranjem. U međuvremenu, imao sam drugu intervenciju. Međutim, odmah posle nje sam se vratio u Hitnu gde su mi rekli da su uspeli da ga spasu i osveste, pa je prebačen u bolnicu i da će biti dobro", priča Mehić.

Ne krije da su sekunde delile mladića od smrti.

"Često kroz posao naiđem na razne situacije. Uvek gledam da pomognem i rešim situaciju. U ovom konkretnom slučaju mi je posebno drago što se radi o mladom životu koji je spasen. Pred njim je mladost i nova prilika da ostatak života provede pametnije", zaključuje Mehić.

Kurir.rs/Avaz.ba Foto: Facebook/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track