DODIK POŽELEO SVIMA USPEŠNIJU NOVU GODINU: Da nam donese razumevanje, prosperitet i ekonomski razvoj
Foto: Marina Lopičić

novogodišnja čestitka

DODIK POŽELEO SVIMA USPEŠNIJU NOVU GODINU: Da nam donese razumevanje, prosperitet i ekonomski razvoj

Bosna i Hercegovina -

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku svim građanima u Republici Srpskoj, Federaciji BiH i BiH povodom nove 2020. godine, sa željom da bude bolja i uspešnija od prethodne.

Dodik je poželeo svima u 2020. godini, pre svega, dobro zdravlje, radost, mir i porodičnu sreću, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsedništva BiH.

"Želim da 2020. godina bude bolja i uspešnija za sve nas u BiH i da nam donese međusobno razumevanje, prosperitet i ekonomski razvoj", istakao je srpski član Predsedništva BiH.

On je izrazio uverenje da će novoformirana vlast na nivou BiH ostvariti neophodnu saradnju sa vlastima u Republici Srpskoj i FBiH kako bi svi zajedno svojim radom i zalaganjem omogućili bolji život svakog čoveka, radnika, penzionera, kao i omladine i dece koja su budućnost svake zemlje.

"Očekujem da ćemo zajedničkim radom ostvariti poboljšanje životnog standarda svih građana u novoj 2020. godini. U tom uverenju svima želim srećnu i uspešnu Novu 2020. godinu", naglasio je Dodik.

(Kurir.rs/RTRS/Srna/Foto: Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track