DODIK POŽELO SVIMA MIR I RADOST: Da Božić ispuni svaki dom toplinom, slogom i srećom!
Foto: Youtube prtscr / Alternativna Televizija

božićna čestitka

DODIK POŽELO SVIMA MIR I RADOST: Da Božić ispuni svaki dom toplinom, slogom i srećom!

Bosna i Hercegovina -

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Irineju, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve i svim vernicima pravoslavne veroispovijesti Božić, sa željom da ovaj najradosniji hrišćanski praznik donese svima radost, mir i sreću.

"Želim da vam Božić svima donese snagu da se izborite sa izazovima sa kojima se susrećete i da ovaj praznik ispuni svaki dom toplinom, radošću i slogom" istakao je Dodik.

On je naglasio da je Božić najradosniji porodični praznik kada se okuplja cela porodica i slavi sa najbližima i najmilijima i zato su ljubav, razumijevanje, solidarnost i tolerancija poruke koje nam ovaj praznik donosi i koje nas ispunjavaju.

Dodik je poželeo da Božić donese svima zdravlje, duhovnu radost i veru u bolje sutra, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

"Uz tradicionalni hrišćanski pozdrav "Mir Božiji - Hristos se rodi" svim vernicima želim da predstojeće božićne praznike provedu onako kako dolikuje tradiciji - u miru i radosti, u krugu svoje porodice i prijatelja" poručio je Dodik.

Kurir.rs / RTRS, Foto: Youtube prtscr / Alternativna Televizija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track