Najnovije vesti

KONOBAR (24) UBIJEN JE NA BADNJI DAN, A POTRESNE REČI PRIJATELJA KIDAJU DUŠU: Kao da sam izgubila pola srca svog!
Foto: Profimedia

slučajno ga ubio šef

KONOBAR (24) UBIJEN JE NA BADNJI DAN, A POTRESNE REČI PRIJATELJA KIDAJU DUŠU: Kao da sam izgubila pola srca svog!

Bosna i Hercegovina

Mladi konobar Tiuan Barić (24) preminuo je od povreda koje je zadobio kada ga je pogodio metak koji je ispalio Marko Gudalo, vlasnik restorana u kojem je radio.

Vest o njegovoj smrti potresla je mnoge, a od juče, kada se tragedija dogodila, od njega se preko drušvenih mreža opraštaju mnogi.

"Nemam snage ovo da izdržim, kao da sam izgubila pola srca svog... Juče smo sedili, a danas sedimo i čekamo te, mislim doći ćeš. Pa s vrata odmah sa svojim šalama. Koliko tuge, suza i bola nam je ostalo. Koliko uspomena, smeha i naših šala. Koliko planova nam je ostalo... Samo nam je praznina ostala. Nisam Imala brata rođenog, ali ti si mi bio. Jednog dana svi ćemo se sresti i naše planove ispuniti. Počivaj u miru, Tiko moj", napisano je u jednoj poruci na Fejsbuku.

Podsetimo, do ubistva u restoranu u Zelenom Viru kod Banjaluke, prema prvim informacijama, došlo je nesrećnim slučajem.

foto: Profimedia

Ubistvo se dogodilo juče ujutro oko 6 časova. Inače, Marko je vlasnik pomenutog restorana, a nesreći mladić dugo je radio za njega u restoranu.

Prema našim saznanjima, u pomenutom restoranu su se okupili kako bi išli da seku Badnjak.

"Navodno je vlasnik restorana izvadio pištolj kako bi nešto pokazao i u tom trenutku on je slučajno opalio i pogodio konobara. Hitac je konobaru naneo povrede od kojih je ubrzo preminuo", rekao je izvor Srpskainfo.

On je dodao da najverovatnije nije postojala namera vlasnika "Brvnara" da ubije konobara.

Kurir.rs/Srpska info

Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...