HOROR NA DRUMU! ZALUTALIM METKOM POGOĐEN U VOŽNJI: Vozač u šoku, njegovo troje dece za dlaku izbeglo smrt! VIDEO
Foto: Printscreen Facebook

drama

HOROR NA DRUMU! ZALUTALIM METKOM POGOĐEN U VOŽNJI: Vozač u šoku, njegovo troje dece za dlaku izbeglo smrt! VIDEO

Bosna i Hercegovina -

Vedran Lepir (37) iz Prnjavora za dlaku je izbegao smrt kada je u vožnji njegov automobil pogođen zalutalim metkom, nadomak autobuske stanice u Derventi. Nesreću je izbeglo i njegovih troje maloletne dece, koja su dvadesetak minuta pre izašla iz automobila, sa zadnjeg sedišta čije je bočno staklo probio i sasuo projektil.

On je suprugu i decu ostavio u Palačkovcima i produžio kod prijatelja na slavu u Derventu. Nesvakidašnju dramu, kako je čuo najverovatnije pucnjem iz puške, Lepir je tokom vožnje dokumentovao video zapisom kamere u automobilu.

Još je nepoznato ko je otvorio vatru u četvrtak u po bela dana u gotovo samom centru grada.

- Kod Autobuske stanice na obilaznici jasno sma čuo pucanj. Samo sekund potom sasulo mi se zadnje staklo na vratima automobila. Za tren i koji centimetar sam izbegao zrno, čiji se zvižduk, uz moju spontanu reakciju, čuje na video zapisu. Shvativši šta se dogodilo, dodao sam gas i zaustavio se nekih 500 metara dalje na obližnjoj bivšoj benzinskoj pumpi i odmah pozvao policiju. Sve je delovalo gotovo nestvarno-priča, za Lepir.

Policajci su izvršili uviđaj, ali nije im još pošlo za rukom da pronađu zrno

- Najbliži automobil bio je udaljen pedesetak metara, tako da otklanjam eventualnu mogućnost da je kamen mogao pogoditi u zadnje bočno staklo. Za sada, otklanjam i mogućnost da je neko namerno pucao na mene. Slutim da sam, pukom srećom u nesreći, nesuđena meta u mom pravcu nasumice ispaljenog hica, verovatno, tokom proslave Dana Republike ili nečije krsne slave-kaže Lepir.

Srećom, deca, uoči pucnjave, napustila automobil Lepir, još u šoku i neverici, kaže da je samo dvadesetak minuta pre pucnjave na zadnjem sedištu, na koje se sasulo staklo posle probijanja stakla metkom, bilo njegovo troj emalodobne dece.

-Iz Prnjavora sam svratio u Palačkovce gde sam, uz suprugu, ostavio i naše troje dece, koja su sedela na zadnjem sedištu. Srećom, odlučio sam da sam odem u Derventu. Ne smem ni da pomislim šta je moglo da se dogodi da je bilo drugačije - kaže Vedran Lepir.

Kurir.rs/Večernje novosti

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track