Najnovije vesti

SVI ĆE BITI ŠOKIRANI KADA SE SAZNA ISTINA! Advokat uhapšenog lekara iz Banjaluke tvrdi: Ovom ludilu se mora stati u kraj
Ilustracija, Foto: Shutterstock

istraga u toku

SVI ĆE BITI ŠOKIRANI KADA SE SAZNA ISTINA! Advokat uhapšenog lekara iz Banjaluke tvrdi: Ovom ludilu se mora stati u kraj

Bosna i Hercegovina

Načelniku Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje Darku Goliću, osumnjičenom za krivično delo obljuba nad nemoćnim licem predložen je pritvor, potvrdio je njegov branilac.

On je dodao da su tražili mere zabrane, ali da tužilac to nije prihvatio. Odluku će doneti nadležni Osnovni sud u Banjaluci.

Njegov brat Dragomir Golić je samo kratko rekao “pravda je spora ali dostižna”.

Golićev advokat Jevto Janković je istakao da će se u znak protesta braniti ćutanjem.

“Golić je rekao – uradite sve što trebate, ja sam spasao čoveka po svojoj etici, a to za šta me sumnjičite, nisam uradio. Uzdamo se u materijalne dokaze”, kazao je Janković.

Dodao je da će se svi šokirani kada se sazna šta je istina. Na pitanje ko bi želeo da mu namesti ovako nešto, Janković je rekao “videćete”.

Janković je rekao da se radi o čoveku sa 35 god staža i koji nije član režimske stranke.

“Očekivao je najveću zahvalnost jer je spasao život mladom čoveku. Darko Golić je nakon 52 dana kome, spasao život čoveku i umesto najveće zahvalnosti… Ja kao čovek pa tek onda advokat, užasavam se doktora koji su zahvaljujući stranci postali stručni i pametni. Još je gore u pravosuđu. Neko ovom ludilu mora stati u kraj gde su uništeni moral i struka. Darko Golić je jedan od najstručnijih u regiji vezano za anesteziju”, kazao je Janković.

Kurir.rs/Mojkontakt

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...