NEVIĐEN BAHATLUK BLIZU BANJALUKE! Žena automobilom uništila rampu na pružnom prelazu i produžila dalje! (VIDEO)
Foto: Printskrin/Facebook

republika srpska

NEVIĐEN BAHATLUK BLIZU BANJALUKE! Žena automobilom uništila rampu na pružnom prelazu i produžila dalje! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Nepoznata ženska osoba, u petak 24. januara u popodnevnim časovima na pružnom prelazu Vrbanja, prošla je kroz rampu koja je krenula da se spušta i tako je uništila, saopštile su Železnice RS uz dostavljanje video snimka.

“Nepoštujući svetlosnu i drumsku signalizaciju, ženska osoba je ugrozila ličnu bezbednost, bezbednost odvijanja drumskog i železničkog saobraćaja, te načinila materijalnu štetu Železnicama Republike Srpske”, navedeno je u saopštenju.

Na snimku je vidljivo da se i pored svetlosnog upozorenja žena nije zaustavila, te da je to učinila kada se rampa počela spuštati, ali je već bilo kasno da se vrati pa je rampa zapela za njen automobil.

Zatim je pokušala vozilo da pomeri napred, ali rampa nije ‘spadala’, pa je na kraju izašla iz automobila i sama rukama skinula sa auta, zatim je otvorila iako voz još nije prošao.

“Polubranik na putnom prelazu Vrbanja spustio se na neprikladno zaustavljen putnički automobil, i tom prilikom je napukao prerezivi uložak polubranika. Brzom intervencijom zaposlenih u Sekcijama STD, ETP, ZOP i VV izvršena je zamena prerezivog umetka, te je putni prelaz doveden u ispravno stanje za nesmetan i redovan rad”, navode iz Željeznica.

Ovaj postupak osudili su iz Željeznica RS, te napominju da je ovakvo ponašanje najčešći uzrok nezgoda na putnim prelazima.

Kurir.rs/Banjaluka.net

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track