CVIJANOVIĆEVA SE ZAHVALILA VUČIĆU: Ovo je znak da Srbija stoji uz Republiku Srpsku i kada su teška vremena (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube RTRS

poseta

CVIJANOVIĆEVA SE ZAHVALILA VUČIĆU: Ovo je znak da Srbija stoji uz Republiku Srpsku i kada su teška vremena (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović zahvalila je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i institucijama Srpske i Srbije na dobroj saradnji koja je na dobrobit građana i jedinstva Srpske i Srbije. Cvijanović je, tokom obilaska Mrkonjić Grada, koji su danas obišli predsednik Vučić i srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik, izjavila da je ta opština bila veliki stradalnik, u koju se nakon svih teških iskušenja, vratio život.

"Kao što je bilo i ranije, a evo i sada, kroz različite vidove podrške daje se dodatna energija svemu što pokušavamo da radimo širom Republike Srpske", rekla je Cvijanovićeva.

Izrazila je zadovoljstvo zbog Vučićeve posete Mrkonjić Gradu, te istakla da je ona znak jedinstva i dobre saradnje Republike Srpske i Srbije.

"Ovo je znak da Srbija stoji uz Republiku Srpsku i kada su teška vremena, ali i kada treba podeliti radost ili obeležiti događaj, mi smo zajedno", rekla je predsednica Srpske.

Zahvalila je i stanovnicima Mrkonjić Grada za gostoprimstvo i podršku koju su danas pokazali.

"Naše je da budemo ovde okupljeni, kao što smo i uvek širom Republike Srpske, jer znamo da samo na taj način možemo da pobedimo sve izazove", rekla je Cvijanovićeva.

Pedsednik Srbije obišao je danas Mrkonjić Grad u Republici Srpskoj, a potom će posetiti i Drvar, većinski srpski grad u Federaciji BiH - dve opštine koje Srbija pomaže i u kojima namerava i dalje da podrži projekte koji bi unapredili život građana.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen Youtube RTRS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track