MLADIĆ SHRVAN TUGOM ZBOG UBISTVA SVOG STRICA ZA KOJEG JE BIO VEZAN: Njegovoj deci i trudnoj supruzi ništa neće faliti!
Foto: Profimedia

vitez

MLADIĆ SHRVAN TUGOM ZBOG UBISTVA SVOG STRICA ZA KOJEG JE BIO VEZAN: Njegovoj deci i trudnoj supruzi ništa neće faliti!

Bosna i Hercegovina -

"Dok je mene, moga oca i strica Ifeta, tetki, rođaka Vahdeta i ostalih rođaka i rodica, Sifetovoj porodici ništa neće faliti. Deci će faliti samo ta očinska ljubav, ali vreme će proći, a bol će ostati", rekao je u razgovoru za Avaz Ammar Haskić, fudbaler FK Vitez, bratanac ubijenog Sifeta Haskića.

U Vitezu je Sifeta Haskića (40) nožem zaklao Smail Bešo (43) u jednom ugostiteljskom objektu.

Iako shrvan tugom zbog smrti strica Sifeta, za kojeg je bio vezan, Amar je pristao na razgovor.

"Sifet mi je bio stric. Živeli smo tu kuća do kuće. Bio je čovek koji se snalazio kroz život da osigura svojoj porodici lep život, što je i uspeo. Taman kad je bilo sve potaman, desilo se ovo. Sigurno da on tako nikom nikad ne bi uradio, na takav način zaklati nekoga kao životinju… Plač neće ništa pomoći. Pomoći će da molimo za njega. Da mu se Alah dragi smiluje i grehe oprosti, da njegove sinove Dževada i Dženana uputi na pravi put, kao i nerođeno dete", navodi Ammar.

Zasmetali su mu pojedini komentari na društvenim mrežama pa ističe da Sifet nije bio "čovek od kafane".

"Te kobne noći pričao sam s njim pre na sat nego što će se to desiti. Poslednje što mi je rekao je to da će brzo stići", priseća se Amar, prenosi Srpskainfo.

Poznaje ubicu

Objašnjava da Sifet nije pio celu noć, kako se navodi, već da je od kuće otišao u četiri sata, a da je ubijen nekoliko sati kasnije, u 21.40. Sifetovog ubicu Smaila Bešu dobro poznaje.

"Ubicu mog strica poznajem. Iza njega je ostalo dvoje male dece. Njegovoj supruzi i deci nemamo šta zameriti niti ćemo ih ružno pogledati. Oni nisu krivi za to šta im je otac odnosno suprug uradio", rekao je Amar Haskić.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track