OSTAJEŠ U DIVNIM SEĆANJIMA, DELIMO BOL SA PORODICOM: Cela BiH oplakuje nastradalu učenicu Aminu (18)
Foto: Avaz.ba

stravična nesreća

OSTAJEŠ U DIVNIM SEĆANJIMA, DELIMO BOL SA PORODICOM: Cela BiH oplakuje nastradalu učenicu Aminu (18)

Bosna i Hercegovina -

Poznat je identitet devojke koja je poginula danas u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Cazina. Reč je o 18-godišnjoj Amini Beširević, maturantkinji Druge srednje škole u Cazinu.

Brojne emotivne poruke preplavile su društvene mreže. Od tragično nastradale devojke oprostili su se profesori i kolege iz škole, brojni prijatelji, komšije...

Na Fejsbuku se oglasila i "Naša Krajina".

"Nažalost, u današnjoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u mestu Lojićka kod Cazina, preminula je naša sugrađanka Amina Beširević. Učenica je JU "Druga srednja škola" Cazin, IV AT (arhitektonski tehničar). Molimo dragog Boga da našoj Amini podari sve lepote Dženneta, a njenoj porodici i rodbini da da mnogo sabura - Amin. Dovimo za našu Aminu...", navodi se u poruci.

Ubrzo se na ovu poruku nadovezalo mnogo građana, koji su komentirali prerano ugašeni mladi život.

"Žalosno i tužno da je jedan mladi život ovako završen. Počivala u miru Božjem", piše u jednom komentaru.

foto: Avaz.ba

Na zvaničnoj Fesjbuk stranici, od njen se oprostio profesor Haris Fazlić.

"Sa dubokim bolom obaveštavamo naše učenike, profesore i ostale građane da je danas u teškoj saobraćajnoj nesreći život izgubila učenica naše Škole, odeljenja IV AT (arhitektonski tehničar) Amina Beširević....Ostaješ u divnim sećanjima svojih razrednih kolega, razrednice, profesora i ostalog osoblja naše škole. U ime svih uposlenih izražavamo saučešće i delimo bol sa porodicom", navodi se u poruci profesora Fazlića.

Nesrećna devojka bila je na obuci u automobilu "golf 6", vlasništvo lokalne autoškole. U strahovitom sudaru s kamionom povrijeđen je njen instruktor. Reč je o lakšim povredama, piše Avaz.

Tragedija se dogodila na putu Cazin – Lojićka, na opasnoj krivini gdje su se i ranije često događale nesreće.

Osim policije i Hitne pomoći, na lice mjesta izašli su i cazinski vatrogasci, koji su pomagali u izvlačenju nastradalih.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja