TEGELTIJA POSETIO BEOGRAD Pogledajte kako se šef Visokog sudskog i tužilačkog veća BiH proveo na koncertu Nate Bekvalac!
Foto: Printscreen Vimeo

UŽIVAO U SPEKTAKLU

TEGELTIJA POSETIO BEOGRAD Pogledajte kako se šef Visokog sudskog i tužilačkog veća BiH proveo na koncertu Nate Bekvalac!

Bosna i Hercegovina -

Milan Tegeltija, predsednik Visokog suskog i tužilačkog veća Bosne i Hercegovine boravio je juče u Beogradu.

On je tokom boravka u prestonici Republike Srbije iskoristio priliku da prisustvuje koncertu pevačice Nataše Bekvalac, koji je sinoć održan u Štark Areni, prenosi slobodna-bosna.ba. Popularna pevačica je svojoj publici priredila pravi spektakl za Dan zaljubljenih.

Bosanski portal je u svom tekstu objavio i snimak sa Vimea je na kojem se vidi kako Tegeltija uživa na koncertu. Kako je to izgledalo pogledajte na ovom snimku.

Milan Tegeltija je pravnik, sudija i predsednik Visokog sudskog i tužilačkog saveta Bosne i Hercegovine. Bivši je banjalučki advokat i okružni javni tužilac.

Za člana Visokog sudskog i tužilačkog saveta Bosne i Hercegovine iz reda sudija izabran je juna 2014. godine, a zatim i juna 2018. godine. U oba mandata obavlja dužnost predsednika VSTS-a.

Kurir.rs

Foto: Pritnscreen Vimeo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track