MAJČINE REČI SRCE SLAMAJU! SESTRE USTO NIKADA NEĆE PREŽALITI: Srce mi je slomljeno, bile su divne, uvek će biti sa mnom
Foto: Facebook Printscreen

ispraćaj

MAJČINE REČI SRCE SLAMAJU! SESTRE USTO NIKADA NEĆE PREŽALITI: Srce mi je slomljeno, bile su divne, uvek će biti sa mnom

Bosna i Hercegovina -

Rodbina i prijatelji još uvek su u neverici zbog tragične smrti sestara Elme (19) i Irme (20) Usto, koje su poginule u saobaćajci u Geteborgu. Sestre su izgubile život nakon nesreće koja se desila na autoputu, a pored njih su stradale još dve mlađe osobe.

Njihova majka Dženana Usto ostavila je potresnu poruku na svom Facebook profilu:

"Moje dve prelepe ćerke, dvoje moje predivne dece, ostavile su me prošle nedelje i otišle na bolje mesto. Otišle su iz svoje sobe u pola pet ujutru da bi spasile prijatelja, koji im je bio i kolega sa posla, i više se nisu vratile... moje srce je slomljeno... One su bile tako lepa i divna deca, dobrodušne i uvek srećne. Uvek sam bila ponosna na njih i uvek ću biti. Bile su deca koju roditelji samo mogu da požele. I poginule su pomažući drugima. Želele su nekoga da spase...Neka vam Bog pomogne gore i pogleda nas iz raja. Vi ste uvek sa mnom i uvek ćete biti. Zaslužile ste raj i bićete gore zajedno i brinuti o vama... Za mene i sve ostale koji su vas voleli i znali, ostalo je samo da budemo dobri ljudi koliko možemo i zaslužimo raj gde ćemo se svi sresti jednog dana...Amin. Moji voljeni anđeli, moliću se za vas sve vreme...", napisala je njihova majka.

Inače, sestre Usto su ćerke Midhata Uste Mirze, pripadnika ratne Specijalne jedinice MUP-a RBiH, koji se s porodicom nakon rata preselio u Švedsku.

"Još smo u šoku. Nema više mojih unuka. Mnogo su volele Sarajevo i često su dolazile da obilaze rodbinu i prijatelje. Trebalo je u aprilu da s ocem dođu u Sarajevo na Dan policije i već su bile rezervisale karte – rekao je u telefonskom razgovoru za Faktor deda Alija Usto koji je dodao da su roditelji još u bolnici nakon što im je saopštena vest o tragičnoj smrti ćerki.

Inače, prva je vest objavila je na svom Fejsbuk profilu Samira Memišević, devojka koja takođe živi u Švedskoj.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen Facebook Dženana Beba Usto)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track