Najnovije vesti

DETALJI TEŠKE NESREĆE KOD MOSTARA: Poginuli majka (30) i sin (9)! Auto prešao u suprotnu traku i podleteo pod kamion
Foto: Printscreen Youtube/Dnevni avaz

STRAVIČNO

DETALJI TEŠKE NESREĆE KOD MOSTARA: Poginuli majka (30) i sin (9)! Auto prešao u suprotnu traku i podleteo pod kamion

Bosna i Hercegovina

U stravičnoj nesreći koja se dogodila juče na magistralnoj cesti Mostar - Široki Brijeg, u mestu Žovnica, poginuli su majka i sin, javlja naš reporter s lica mesta.

Dežurni operativni policajac u MUP-u HNK nam je kazao da se nesreća dogodila oko 11:45 sati, kada su se sudarili automobil i kamion.

Iako se na licu mesta iznosilo da su stradali majka i ćerka, kako nam je potvrdila Ana Rajič, portparol Tužilaštva HNK, stradali su I. J. (30) i njen devetogodišnji sin M. J. iz mesta Mokro kod Širokog Brijega.

Nesrećna žena, koja je vozila Golf 3, i dete su, kako smo izvestili, poginuli na licu mesta kada su se, krećući se iz smera Mostara prema Širokom Brijegu, direktno sudarili s kamionom marke Mercedes, kojim je upravljao M. D. iz Sarajeva, a koji je dolazio iz suprotnog smera.

Nesrećna žena je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, prešla na suprotnu stranu puta i podletela pod kamion. Nakon sudara je, kako se iznosilo na licu mesta, a što su pokazali i tragovi, kamion pred sobom gurao Golf tridesetak metara.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Printscreen Youtube

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...