FATALNA SUNITA POSLE PRELOMA OBE NOGE SAD POSEKLA I RUKE: U naletu besa razbila staklo zatvorske ćelije
Foto: Avaz.ba

PSOVALA POLICAJCE

FATALNA SUNITA POSLE PRELOMA OBE NOGE SAD POSEKLA I RUKE: U naletu besa razbila staklo zatvorske ćelije

Bosna i Hercegovina -

Suniti Hindić (21), osumnjičenoj za ubistvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela kod Mostara, Kantonalni sud u Mostaru je izrekao disciplinsku meru zabrane poseta na 30 dana.

Hindić je, 29. februara u podne, u naletu besa, razbila staklo na prozoru u svojoj ćeliji i posekla se po rukama, dok je zatvorskim policajcima koji su intervenisali upućivala krajnje pogrdne reči i psovke.

Iako je odmah pozvana ekipa Hitne pomoći, odbila je lekarski pregled.

foto: Avaz.ba

"Ovo nije prvi put da ona skreće pažnju na sebe i da se nedolično ponaša, ali daleko od toga da je pokušala suicid. Mi smo odmah reagovali i zatražili sankcije, a odbijen nam je zahtev o njenom premeštanju u Tuzlu", rečeno je iz Uprave KPZ-a Mostar.

Njoj je i ranije, zbog nedoličnog ponašanja, kada se dovikivala sa zatvorenikom iz susedne ćelije, izrečena zabrana poseta koja je trajala deset dana.

S druge strane, dok u pritvoru čeka na podizanje optužnice za ubistvo Ivankovića, Sunita je u Opštinskom sudu Mostar optužena za tešku krađu.

Podsetimo, Sunita Hindić-Bošnjaković je u oktobru prošle godine osumnjičena za ubistvo Nina Ivankovića. Posle zločina, bežeći od policije je slomila obe noge.

1 / 5 Foto: Printscreen Facebook Bljesak.info

Naime, Sunita se svojevremeno bavila manekenstvom, a po pisanju nekih sarajevskih medija, odnela je i titulu Mis Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kurir.rs/Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track