POSLE SNIMKA ZLOSTAVLJANJA UHAPŠEN NASILNIK IZ BUŽIMA: Ćerku kinjio psihički i fizički! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Screenshot

sramota

POSLE SNIMKA ZLOSTAVLJANJA UHAPŠEN NASILNIK IZ BUŽIMA: Ćerku kinjio psihički i fizički! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Pripadnici MUP-a Unsko-sanskog kantona uhapsili su Ć. O. iz Bužima, nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem se čuje i vidi kako psihički i fizički zlostavlja maloletnu ćerku.

"Uhapšen je u 18:40 zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici. Centar za socijalni rad koji je uključen u ovaj slučaj brine o deci, rekao je Faktoru portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić.

Prema njegovim rečima, snimak psihološkog i fizičkog zlostavljanja video je na društvenim mrežama policajac, koji u tom trenutku nije bio na dužnosti. Odmah je odmah nakon toga obavestio dežurnog operativca, nakon čega su policajci koji su uhapsili osumnjičenog poslani na lice mesta.

Dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Unsko-sanskog kantona odmah je obavešten o svim uputstvima koja će se u ovom slučaju pridržavati.

Snimak, koji je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama, snimio je jedno od dece koje je zateklo u kući.

Nezvanično, otac duže vreme zlostavlja svoju decu i navodno je tukao bivšu suprugu, koja ga je zbog toga napustila.

Kritičnog dana, prema nezvaničnim informacijama, nakon pijanog dolaska kući, odmah je pretukao svoju ćerku, a zatim joj je, kao što se vidi u snimku, pokvario telefon i nastavio je psovati i uznemiravati.

Ovo nije prva pritužba protiv ovog čoveka.

Pre tri godine jedna od njegovih ćerki prijavila ga je i za zlostavljanje, ali je Tužilaštvo USK obustavilo istragu zbog nedostatka dokaza.

Kurir.rs/Faktor.ba Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja