STRAŠNO! DVOJE ZARAŽENIH KORONOM POBEGLI IZ BOLNICE U BANJALUCI: Majka i sin pravili probleme, iskrali se i otišli kući
Foto: Profimedia

čekaju hapšenje

STRAŠNO! DVOJE ZARAŽENIH KORONOM POBEGLI IZ BOLNICE U BANJALUCI: Majka i sin pravili probleme, iskrali se i otišli kući

Bosna i Hercegovina -

Dvoje Banjalučana zaraženih korona virusom, G.R. i D.R., pobegli su sa Klinike za infektivne bolesti u centru Banjaluke, saopštile je Policijska uprava.

Kod te dve osobe se, navodi se, juče konstatovana zaraza korona virusom.

O svemu je, navodi se, obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o krivičnim delima prenošenje zarazne bolesti i nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Podsećaju da je D.R. juče, nezadovoljan uslovima u studentskom centru "Nikola Tesla" pretio da će skočiti sa petog sprata, nakon čega su on i majka G.R. premešteni na Kliniku za infektivne bolesti u ulici Jovana Dučića u Banjaluci.

Radujković i njegova majka pobjegli su svojoj kući koju policija obezbeđuje dok se ne steknu uslovi za lišenje slobode, navodi ATV.

Policija apeluje na sve građane da se tokom vanredne situacije u Republici Srpskoj, ponašaju odgovorno i savesno, te da postupaju u skladu sa Zaključkom Republičkog štaba za vanredne situacije Republike Srpske, jer jedino na taj način mogu zaštiti svoj život i život ljudi u svojoj okolini.

Kurir.rs / Tanjug, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track