TELA PRONAĐENA U IZNAJMLJENOJ KUĆI: Otkriveno od čega su umrli MAJKA I NOVOROĐENČE
Ilustracija, Foto: RTRS

mrkonjić grad

TELA PRONAĐENA U IZNAJMLJENOJ KUĆI: Otkriveno od čega su umrli MAJKA I NOVOROĐENČE

Bosna i Hercegovina -

Obdukcijom tela Z. Č. (26) utvrđeno je da je ona umrla usled teškog porođajnog krvarenja, a njena bebe od neadekvatnog zbrinjavanja nakon poroda.

Podsetimo, u nedelju uveče u Mrkonjić Gradu u stanu, gde je živela kao podstanar, pronađena su tela Zorice i njene tek rođenje bebe.

Na njihovim telima nisu pronađeni tragovi nasilja, a beba je rođena sa urednom težinom i dužinom, a podlegla je zato što nije zbrinuta na adekvatan način, između ostalog, pupčanik joj je bio samo otkinut, ali ne i podvezan

Podsećamo, izvor blizak istrazi pojasnio nam je da je ova nesrećna devojka iz Petrovca, ali da je u zadnje vreme živela u Mrkonjić Gradu gde je radila kao konobarica.

Kako nije otvarala vrata i nije se javljala na telefon vlasniku kuće, on je pozvao policiju koja je našla tela majke i bebe u stanu.

Policijskim službenicima Policijske stanice Mrkonjić Grad prekjuče oko 21.20 prijavljeno je da Z.Č. koja stanuje kao podstanar, u privatnoj kući u Mrkonjić Gradu ne otvara ulazna vrata i ne javlja se na mobilni telefon.

Na lice mesta izašli su policijski službenici Policijske stanice Mrkonjić Grad koji su zajedno sa vlasnikom stana ušli u stan i zatekli beživotna tela Z.Č. i novorođenčeta.

Kurir.rs/Srpskainfo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track