Najnovije vesti

OVO SU UBICE KOJE SU BRUTALNO IZREŠETALE ĆULUMA Policija Srpske zatekla JEZIV PRIZOR, specijalci tragaju za OVIM MOTOROM
Foto: ATV

istraga u toku

OVO SU UBICE KOJE SU BRUTALNO IZREŠETALE ĆULUMA Policija Srpske zatekla JEZIV PRIZOR, specijalci tragaju za OVIM MOTOROM

Bosna i Hercegovina

"Pozivamo građane da ako su primetili osobe i motocikl da to domah prijave policiji na telefonski broj 122", poručili su iz MUP-a Srpske čiji ljudi intenzivno rade na rasvetljavanju ubistva Slaviše Ćuluma koji je likvidiran danas.

1 / 3 Foto: ATV

ATV je došao posed fotografije ubica za kojima se traga.

Prema poslednjim informacijama viđeni su u banjalučkom naselju Dragočaj.

Podsetimo Ćulum je ubijen je u sačekuši nadomak kuće u kojoj živi njegova majka u banjalučkom naselju Dragočaj. Brutalno ubistvo desilo se u sred bela dana.

Nezvanično, Ćulumovo telo pronađeno je u Golfu 6 a policija je zatekla jeziv prizor.

1 / 7 Foto: ATA Images

Ćulum je, kako saznajemo, iz zatvora izašao pre desetak dana gde je izdržavao kaznu za pokušaj ubistva Jovana Jošila. Brojne policijske snage opkolile su Dragočaj u potrazi za ubicom, angažovan je helikopter MUP-a Srpske, a na teren su izašli i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice Republike Srpske sa psima. Na mesto gde je Ćulum likvidiran, stigli su i načelnik PU Banjaluka i ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač.

Blokiran je svaki prilaz selu, a kontrole su postavljene i na izlaze iz grada Banjaluka. Meštani su u strahu. Pred kameru nisu hteli, mimo kamere nam pričaju da su čuli više rafala, a zatim rotacije i policije i hitne pomoći. Tek su onda saznali se brutalno ubistvo desilo nekoliko metara od njih.

Ćulum je odranije poznat policiji. Bio je označen kao vođa kriminalne grupe koja je činila niz krivičnih dela. Na teret mu se stavlja pokušaj ubistava Jovana Jošila, tada je u vatrenom obračunu ubijen i Ćulumov mlađi brat Nedeljko.

Slaviša Ćulum bio bio je pod istragom i zbog akcije Trezor. Ni tokom suđenja nije bilo mirno kada je riječ o Ćulumu, pretio je da će nakon izdržavanja kazne osvetiti svog ubijenog brata.

Kurir.rs/ATV

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...