DODIK O NAVODNOM PRISLUŠKIVANJU: To je ono što bi u opoziciji nazvali PERFORMANS
Foto: EPA / VLADIMIR STOJKOVIC

politička igra

DODIK O NAVODNOM PRISLUŠKIVANJU: To je ono što bi u opoziciji nazvali PERFORMANS

Bosna i Hercegovina -

Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač demantovao je navode o prisluškivanju opozicionih poslanika, što je na posebnoj sednici parlamenta RS potvrdio lider vladajućeg SNSD-a i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik.

Lukač je u parlamentu RS rekao da su Dodikovi navodi o prisluškivanju opozicionih poslanika "politička igra" kojom je želeo da uputi "političku lopticu" opozicionim poslanicima, posebno Drašku Stanivukoviću i Nebojši Vukanoviću.

"To je samo jedna politička igra koju gospodin Dodik vodi sa pojedinima koje ne shvata ozbiljno, pa se s njima igra. Baci im lopticu, a onda oni vrte i gledaju ima li kakvih ćoškova", kazao je ministar policije.

Lukač je naveo da "lično tvrdi" da nema nikakvog prisluškivanja u RS, osim onih koji se bave nekim kriminalom i u skladu sa sudskim odlukama.

Dodik je rekao da je ono što je rekao na sednici Narodne skupštine bio performans.

"Naravno da je to bio deo odnosa u samoj Skupštini. I onaj koji prisluškuje to ne oglašava i ne saopštava javno. To je ono što bi oni u opoziciji nazvali performans ili što bi se u običnom narodu nazvalo zezanje", rekao je Dodik.

Kurir.rs/RTRS/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track