UHAPŠEN SINIŠA ŠAKIĆ: Raspisali poternicu za njim nakon ubistva Slaviše Ćuluma, a evo kako je pao u ruke policiji
Foto: Printscreen Youtube/ Alternativna Televizija

bih

UHAPŠEN SINIŠA ŠAKIĆ: Raspisali poternicu za njim nakon ubistva Slaviše Ćuluma, a evo kako je pao u ruke policiji

Bosna i Hercegovina -

Siniša Šakić zvani Kinez, koji se dovodi u vezu sa ubistvom Slaviše Ćuluma, nije se dobrovoljno predao policiji, već je uhapšen na graničnom prelazu Donja Gradina prilikom kontrole njegovih dokumenata.

Iako se jutros pojavila informacija da se on sam predao Graničnoj policiji BiH, izvor otkriva da je Kinez jutros došao na pomenuti granični prelaz u 10.55 časova.

"On se nije predao, nego je prilikom redovnih kontrola predao dokumenta graničnim policajcima, a oni su utvrdili da je za njim Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske raspisala poternicu, nakon toga je uhapšen", pojasnio je sagovornik.

Portparol Granične policije BiH Franka Vican rekla je za Srpskainfo da će Šakić u toku dana biti predat u nadležnost MUP Srpske.

Za Šakićem je pre desetak dana raspisana poternica zbog sumnje da bi mogao imati informacije oko ubistva Slaviše Ćuluma.

Podsetimo, Ćulum je ubijen 15. maja u zasedi u blizini njegove kuće u Dragočaju kod Banjaluke, a ubice su nakon ubistva pobegle na motociklu.

Policija je saslušala više osoba za koje se sumnjalo da bi mogle imati neke informacije oko ubistva Ćuluma, ali niko nije uhapšen.

Nakon što Šakića nisu pronašli kući raspisali su poternicu za njim.

Šakić i pokojni Ćulum su ranije bili u sukobu, a i ranije je bila raspisana poternica za njim zbog pokušaja ubistva Slaviše Ćuluma 2012. godine.

Kurir.rs/Srpskainfo

Foto: Printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track