FILMSKA POTERA U BILEĆI: Migranti ukrali automobil pa bežali od policije! Uhvaćeni su u Berkovićima i odmah uhapšeni
Foto: Profimedia

dramatično

FILMSKA POTERA U BILEĆI: Migranti ukrali automobil pa bežali od policije! Uhvaćeni su u Berkovićima i odmah uhapšeni

Bosna i Hercegovina -

Policijska stanica Bileća je prekjuče, oko 10:45 sati primila prijavu da su dve osobe za koje postoji osnov sumnje da su ilegalno prešla državnu granicu ukrali automobil Audi 80.

Prema rečima Jovane Cvijetić, portparola PU Trebinje, odmah po prijemu prijave policijski službenici Policijske stanice Bileća su o prijavi obavestili policijske službenike susednih Policijskih stanica.

"Na regionalnom putu Bileća- Berkovići, u mestu Hatelji, patrola Policijske stanice Berkovići je pokušala da zaustavi ukradeni automobil, međutim vozač automobila se oglušio na naređenje policijskog službenika i nastavio da vozi prema Berkovićima. Policijski službenici su sa službenim automobilom krenuli za njima i sustigli su ih par kilometara dalje. Oba lica su lišena slobode u 11:20 sat" izjavila je Cvijetić.

Dodala je da će nakon konsultacija sa dežurnim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, migranti zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivična dela krađa i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, biti predati u nadležnost OJT u Trebinju.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track