TUGA U SARAJEVU: Umrla porodilja od korone, samo tri dana nakon porođaja! Tek rođeni dečak i dve ćerke ostali bez majke!
Foto: Youtube prtscr / KCUS

podhrastovi

TUGA U SARAJEVU: Umrla porodilja od korone, samo tri dana nakon porođaja! Tek rođeni dečak i dve ćerke ostali bez majke!

Bosna i Hercegovina -

Porodilja Belma Šoljanin (37), koja je bila zaražena virusom korona, preminula je danas u Sarajevu, tri dana nakon porođaja, preneli su medij u BiH.

Informaciju o smrti porodilje potvrdila je generalna direktorika KCUS Sebija Izetbegović, navodeći da je beba dobro i da je nakon dva testiranja negativna na virus.

Dnevni avaz nezvanično saznaje da je preminula Belma Šoljanin, direktorka Instituta za majku i dete, filantropkinja koja godinama pomaže mladim majkama i trudnicama da lakše i uspešnije shvate ulogu roditeljstva.

Suosnivač je Udruženja i Fejsbuk grupe Centar za trudnice i mlade majke - Savetovalište udruženja TIM, gde su žene iz cele BiH i regiona tražile savete i delile iskustva o trudnoći, porođaju, dojenju, majčinstvu.

Ona je u 35. nedelji trudnoće primljena u Izolatorijum Podhrastovi, a porođena je pre tri dana na GAK-u i vraćena u izolatorijum.

Osim tek rođenog sina, iza Belme su ostali suprug i dve ćerke.

Kurir.rs / Tanjug, Foto: Youtube prtscr / KCUS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track