Najnovije vesti

UMRO MI JE NA RUKAMA, SRCE MU JE STALO: Potresna priča oca čiji je sin (13) iznenada umro u Neumu na plaži
Foto: Avaz.ba

na odmoru doživeli tragediju

UMRO MI JE NA RUKAMA, SRCE MU JE STALO: Potresna priča oca čiji je sin (13) iznenada umro u Neumu na plaži

Bosna i Hercegovina

Dečak N.M. (13) iz Kaknja preminuo je pre dva dana u Neumu. Godišnji odmor i letovanje porodici Mašić pretvorili su se u najgori pakao. Nesreća se dogodila na jednoj od plaža u delu Neuma koji se naziva Surdup.

Otac dečaka Elzudin Mašić ispričao je šta je doživeo.

"Sin se kupao. Sve je bilo u redu. Ja sam bio na plaži. Izašao je iz vode i sedeo, gledao oko sebe. Pitao sam ga jesi li dobro, samo je blago razgledao oko sebe", prepričava veliku tragediju Mašić. Kaže da je mislio kako je dečak umoran od plivanja.

"Samo se srušio. Ja sam ga uzeo u naručje, davao mu veštačko disanje. Svi ljudi su se okupili na plaži i zvali Hitnu. Sve je učinjeno da mu se spasi život. Čak je na plaži bio i doktor iz Tuzle. I on je pokušao animirati moje dete", kroz plač je rekao Elzudin.

Nažalost, detetu nije bilo spasa.

"Srce mu je stalo. Umro mi je na rukama", rekao je dečakov otac.

Elzudin je na Fejsbuku napisao i potresan status.

"Kako da dočekujem jutra bez tebe, bebo moja? Ne znam kako ću ovo da izdržim, ali moram radi tvoje sestrice. A i ti, zlato moje, pazi na nju kao što si i do sada, jer si je čuvao kao kap vode na dlanu. Volimo te, otišao si nam prerano, ali je tako moralo biti. Sve što smo planirali za tebe, sve je nestalo u jednoj sekundi. Živote moj, da ti dragi Allah podari sve lepote dženetske", napisao je Elzudin.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Avaz.ba

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...