SUPER ČIČA IZ ZVORNIKA: Šefo u 88. godini prihvatio opkladu za sklekove! Izazivač ostao u čudu! (VIDEO)
Foto: Screenshot YT

bravo

SUPER ČIČA IZ ZVORNIKA: Šefo u 88. godini prihvatio opkladu za sklekove! Izazivač ostao u čudu! (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

U 88. godini Šefo Mujanović postao je viralni hit na društvenim mrežama, zahvaljujući video klipu njegovog komšije Berizu Ajanoviću, u kojem Šefo za oko 30 sekundi radi 18 sklekova.

Obilazeći svoja imanja u zvorničkom naselju, Samari Meho i Beriz Ajanović posetili su najstariju stanovnicu ovog mesta Šefu Mujanović, nakon ispijanja kafe u ovom naselju, pala je opklada na to koliko Šefo može da radi sklekove, a rezultat možete pogledati u video snimku koji je snimio Beriz dok se Meho "takmiči" sa šefom, piše "zvornicki.ba".

Sa vedrim duhom, Gazda je nadahnuće za sve ljude na ovom području, iako je blizu desete decenije života, za ovog vitalnog starca ništa nije teško ili mrsko. Kako voli da kaže, „nije propustio nijednu priliku da učestvuje u akcijama koje su za opšte dobro“, jer mu se, kako kaže, „većina vraća kroz život i tamo gde se najmanje nada“.

Šef ima više od dvadeset potomaka da su njegova deca, unuci i praunuci rasuti na tri kontinenta u nekoliko država, neki od njih su u Federaciji BiH i svi zovu šefa da dođe živjeti s njima da brine o njemu, ali gazda odbija uz napomenu da je samo u Samari slobodan da živi ono što je ostalo od njegovog života.

U slobodno vreme bavi se i poljoprivredom za svoje potrebe, jer kaže da mu plod ne bi propao, a zemlja bi besposlena, a istovremeno je jeo ono što je posejao i ubrao sopstvenim rukama. Penziju je stekao pre rata, a sada mu je dovoljno da živi samostalno u svom mestu i da ne zavisi od drugih. Na pitanje šta je radio u tako vitalnom životu, šef ima jednostavan odgovor koji glasi „Sve sam uradio“ uz iskren smeh.

Kurir.rs/Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track