Najnovije vesti

BOSANAC KOJI JE RAZBIO TV ZBOG KORONE PORUČIO: Nemam detetu za hleb, za mene je sve živa patnja! Ne vidim izlaz iz situacije VIDEO
Foto: Printscreen Youtube/ Avaz TV

Novi Šeher

BOSANAC KOJI JE RAZBIO TV ZBOG KORONE PORUČIO: Nemam detetu za hleb, za mene je sve živa patnja! Ne vidim izlaz iz situacije VIDEO

Bosna i Hercegovina

Mirsad Mulasmajić iz Novog Šehera u BiH snimljen je kako krampom razbija televizor i pritom psuje koronavirus.

Iza njegovog postupka stoji teška priča. Mirsad je otkrio da se zbog pandemije sa porodicom našao u teškoj situaciji. Nema posla, supruga mu je bolesna i imaju sina od 10 godina. Televizor je, kaže, razbio iz očaja.

"Televizor sam razbio jer mi je korona dodatno otežala život. Nema ni dijaspore pa ne mogu ni preko leta da zaradim koju dobru dnevnicu. Uradio sam to iz očaja i besa", rekao je za Dnevni Avaz.

Ispričao je i kako se snalazi da preživi.

"Doveo sam se u situaciju da nemam detetu za hleb. Ne radim nigde. Nemam nikakvih primanja. Supruga je bolesna. Zarađujem tako što kopam grobove. Ružno je reći, ali obradujem se kada me neko zovne da kopam, a opet čovek umro. Dan nam dobro počne ako je koja koka snela jaje.

Uzgajam ja i kornišone (krastavce), prodajem. Hoću da radim, ali sve što zaradim dajem za kredit. Ne znam kako uspemo da preživimo. Nemam ni poljoprivrednih mašina, da bar na to ne moram da bacim plaćajući ljudima što mi oru njivu", ispričao je Mirsad.

Njegov 10-godišnji sin Bahir ne ide u školu već prati onlajn nastavu pa je morao da mu obezbedi tablet i da plaća internet.

"Ne znam kako ću platiti račun za internet, a moram da ga platim jer ne može dete školu da pohađa. Ima nekakav tablet i sa tim se pati. Ma sve je živa patnja, šta da kažem. Stvarno ne vidim izlaz iz situacije, ne znam kako dalje", zaključio je.

Kurir.rs/Dnevni avaz

Foto: Printscreen Youtube/ Avaz TV

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...