IZBORNI ŠTAB SNSD Rajčević: Vodimo u Prijedoru, Trebinju, Gradiški, Foči, Istočnom Sarajevu, Laktašima, Prnjavoru, Srpcu...
Foto: SNSD

lokalni izbori u bih

IZBORNI ŠTAB SNSD Rajčević: Vodimo u Prijedoru, Trebinju, Gradiški, Foči, Istočnom Sarajevu, Laktašima, Prnjavoru, Srpcu...

Bosna i Hercegovina -

Šef Izbornog štaba Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Srđan Rajčević izjavio je da ova stranka ima odlične trendove, pre svega u Prijedoru.

On je izjavio da SNSD za sada vodi u mnogim opštinama i gradovima, pre svega u Trebinju, Gradiški, Foči, Istočnom Sarajevu, Čelincu, Laktašima, Prnjavoru, Srpcu.

"U Istočnom delu Srpske dobro stojimo u Kalinoviku, Nevesinju, a na pragu smo pobede u Rogatici i Višegradu", naveo je Rajčević.

Što se tiče Banjaluke, on je kazao da treba još sačekati, jer kako je naveo, informacije pristižu jako sporo.

"Imamo vrlo dobre pokazatelje u pojedinim mesnim zajednicama kao, na primer, u Krupi na Vrbasu. Imamo dobre pokazatelje i u mesnim zajednicama Nova Varoš, Vrabanja i slično", rekao je Rajčević.

Opozicioni kandidat u Banjaluci Draško Stanivuković je već proglasio pobedu, a iz njegovog Izbornog štaba saopštili su da on vodi na 90 posto biračkih mesta u najvećem gradu RS.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track