Najnovije vesti

DODIK TUŽAN ZBOG IZBORA U BANJALUCI: Poštujemo volju građana, ali pogrešili su
Foto: RTRS

DODIK TUŽAN ZBOG IZBORA U BANJALUCI: Poštujemo volju građana, ali pogrešili su

Bosna i Hercegovina

BANJALUKA  - Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je večeras da je tužan što je ta stranka izgubila gradonačelničku poziciju u Banjaluci, ističući da je Igor Radojičić jedan od najboljih gradonačelnika koje je taj grad imao.

''Poštujemo izbornu volju građana, ali mislimo da je to i njihova greška'', istakao je Dodik.

On je dodao da se SNSD ne odriče Radojičića i da će saradnja biti nastavljena, dodajući da Banjaluka nije dobro izabrala jer je Radojičić uradio mnogo za taj grad, prenosi RTRS.

Dodik je čestitao građanima na uspešnom izbornom danu u kojem su se pridržavali mera i preporuka struke donetih u cilju sprečavanja širenja korona virusa.

On je naglasio da je SNSD na prošlim izborima osvojio 40 načelničkih i gradonačelničkih pozicija, a na ovima osvojio i jedno mesto više.

''Nije fer ovo što je Banjaluka uradila Radojičiću, definitivno'', ponovio je Dodik, koji je istako da politika SNSD-a neće biti politika sukoba sa novim rukovodstvom Banjaluke.

Kandidat opozicionog Pokreta za promene (PDP) za gradonacelnika Banjaluke Draško Stanivuković proglasio je ranije večeras pobedu na lokalnim izborima.

"Celoj RS želim da kažem jednu politicku činjenicu - mi smo pobedili u Banjaluci", rekao je Stanivuković novinartima.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...