Najnovije vesti

FOČAK 5 DANA POVREĐEN LEŽAO UZ DRINU: Krenuo ka granici sa CG, pa se onesvestio! Pogledajte dramatično spasavanje (VIDEO)
Foto: Youtube/ATV

policajci heroji

FOČAK 5 DANA POVREĐEN LEŽAO UZ DRINU: Krenuo ka granici sa CG, pa se onesvestio! Pogledajte dramatično spasavanje (VIDEO)

Bosna i Hercegovina

Policajci Ranko Simović, Nemanja Trivun i Đorđe Elek, svi iz Foče, na obali Drine spasli su sugrađanina D. P. (59) koji je nestao 11. novembra.

Kako se saznaje, D.P. je najverovatnije u pokušaju ilegalnog prelaska granice sa Crnom Gorom u šumi se okliznuo i pao do obale Drine. Zadobio je povrede glave i zgloba i gotovo nije mogao ni da se kreće. Veruje se da je na obali proveo pet dana pre nego što su ga spasioci pronašli.

Policijska patrola je izašla u pretragu terena od Šadića, gde je brat poslednji put bio u kontaktu sa P.D. odakle je trebalo da nastavi put ka granici sa Crnom Gorom gde se nalazio na privremenom radu.

Tom prilikom ih je jedan pecaroš obavestio da se sa druge strane, u šipražju na strmoj obali Drine, nalazi P.D. i da je povređen.

Brzom i efikasnom intervencijom, čamcima su niz Drinu prišli do muškarca kojem su pružili prvu pomoć.

D.P. je pokazivao znakove dehidratacije, promrzlina i pothlađenosti, pa je prevezen u Univerzitetsku bolnicu Foča na dalje lečenje.

Kako ATV saznaje, 59-godišnjak je otišao na pecanje gde je izgubio svest i sunovratio se.

Kurir.rs/Atvbl.com

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...