ČOVEK KOJI OSTAVLJA BEZ REČI, BIO JE MELEM ZA DUŠU: Potreseni meštani se opraštaju od BRUTALNO UBIJENOG MONAHA STEFANA
Foto: Youtube/Nikola Peno, Facebook / Varnava Damnjanović

muškarac osumnjičen za ubistvo

ČOVEK KOJI OSTAVLJA BEZ REČI, BIO JE MELEM ZA DUŠU: Potreseni meštani se opraštaju od BRUTALNO UBIJENOG MONAHA STEFANA

Bosna i Hercegovina -

"Dragi Bože, tuga!", "Ne mogu da verujem. Divan je bio", "Pamtiću te zauvek", "Čovek koji ostavlja bez reči, hvala ti za sve!", "Bio je melem za dušu", "Večna pomen ocu Stefanu. Neka mu Gospod podari Carstvo nebesko", "Šta radimo, kuda idemo, kakav je postao ovaj svet?", samo su neke od poruka koje na društvenim mrežama ostavljaju užasnuti meštani Šipova, malog grada u Srpskoj, koje je šokirala vest da je u manastiru Glogovac ubijen otac Stefan.

Prema prvim informacijama, on je izboden najverovatnije nožem. Sumnja se da je monaha ubio muškarac.

Kako javljaju lokalni mediji, policija zna identitet osumnjičenog za ubistvo monaha, a od izvora bliskog MUP Republike Srpske saznaje se da se radi o osumnjičenom koji živi u Banjaluci, odranije poznatom policiji zbog krivičnih dela povezanih sa trgovinom narkoticima.

Na Fejsbuk stranici manastira objavljeno je : "U neverici i tuzi obaveštavamo sve poklonike Manastira Glogovca da je danas 7. decembra u večernjim satima nepoznati počinilac nožem usmrtio dugogodišnjeg monaha Manastira Glogovca oca Stefana. Svi detalji o ovom stravičnom zločinu biće naknadno saopšteni javnosti posle istrage policije kao i vreme sahrane postradalog monaha Stefana. VEČAN TI POMEN OČE NAŠ I BRATE STEFANE!"

Kurir.rs/Srpska info

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track