Najnovije vesti

TEGELTIJA TVRDI DA MU JE ŽIVOT UGROŽEN: I da me stvarno neko likvidira u Sarajevu, rekli bi da foliram
Foto: Youtube/FACE HD TV

zabrinut

TEGELTIJA TVRDI DA MU JE ŽIVOT UGROŽEN: I da me stvarno neko likvidira u Sarajevu, rekli bi da foliram

Bosna i Hercegovina

Predsednik Visokog sudskog i tužilačkog saveta (VSTS) BiH, Milan Tegeltija, izjavio je da je u Sarajevu stvorena atmosfera nekažnjivosti, podrške i odobravanja svakog nezakonitog zla koje prema njemu može biti učinjeno ili se čini.

Tegeltija kaže da bi, čak i da u slučaju da ga neko likvidira u Sarajevu, veliki deo javnosti u Federaciji BiH, predvođenih SDA garniturom i njihovim nevladinim sektorom na čelu sa Ivanom Korajlić, medijima i drugima, tvrdio da folira i da je sam to inscenirao.

"Stepen i količina nezakonitosti, mržnje, demonizacije i dehumanizacije mene kao osobe koja je na čelu VSTS sa kojom sam suočen u Sarajevu, jasno ukazuje da bi čak i u slučaju da me neko stvarno likvidira, oni izašli sa izjavama – “folira”, “sam je to inscenirao”, “pravi od sebe žrtvu”, “sam je kriv”, “to je i zaslužio”", rekao je Tegeltija.

Predsednik VSTS je reagovao na izjavu izvršnog direktora Transparensi internešnela Ivane Korajlić, koja kaže da je Tegeltija poistovetio funkciju koju obavlja sa svojim životom i da zato tvrdi da je ugrožen.

Kurir.rs/Srpska info/Srna

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...