DODIK IZ BOLNICE UPUTIO DRAMATIČNO PISMO MILANOVIĆU Sa žaljenjem posmatram slike koje dolaze iz Petrinje i drugih gradova Hrvatske
Foto: Youtube/RTRS

bravo

DODIK IZ BOLNICE UPUTIO DRAMATIČNO PISMO MILANOVIĆU Sa žaljenjem posmatram slike koje dolaze iz Petrinje i drugih gradova Hrvatske

Bosna i Hercegovina -

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik uputio je pismo podrške predsedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću i poručio da ga je duboko potresla vest o razornom zemljotresu, koji je odneo živote i proizveo ogromnu materijalnu štetu.

"Koristim ovu priliku da Vam iskažem izraze mog saosećanja i podrške u savladavanju ove katastrofe koja je vašu zemlju pogodila dok ste se kao i ostatak sveta borili sa pandemijom", naveo je Dodik, koji je od 20. decembra na bolničkom lečenju u UKC u Banjaluci.

Istakao je da sa žaljenjem posmatra slike koje dolaze iz Petrinje i drugih gradova Hrvatske, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsedništva BiH.

" Izraze našeg saosećanja molimo da prenesete povređenim građanima Vaše zemlje sa željom za brzim oporavkom, a porodicima nastradalih iskreno saučešće", naveo je Dodik.

Prema poslednjim informacijama, u zemljotresu je poginulo pet osoba, a više destina je povređeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track