DODIK ČESTITAO NOVU GODINU GRAĐANIMA SRPSKE I FBIH: Uveren sam da ćemo se u 2021. izboriti sa pošasti koja je odnela brojne živote
Foto: Profimedia/Russian Foreign Ministry/Sputnik

predsedavajući predsedništva bih

DODIK ČESTITAO NOVU GODINU GRAĐANIMA SRPSKE I FBIH: Uveren sam da ćemo se u 2021. izboriti sa pošasti koja je odnela brojne živote

Bosna i Hercegovina -

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je svim građanima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH novu 2021. godinu, sa željom da bude bolja i uspešnija od ove, koja je, kako je naveo, bila izuzetno teška.

Ova godina je, poručio je Dodik, bila teška i izazovna s obzirom na pandemiju virusa korona, koja je iz korena promenila živote svih ljudi u svetu.

"Želim da predstojeća godina bude što lepša, a da ovu 2020. što pre zaboravimo i da se više nikada nikome ne ponovi. Uveren sam da ćemo se u 2021. konačno izboriti sa pošasti koja je odnela brojne živote i čije su crne brojke obeležile godinu za nama", naveo je Dodik.

On je izrazio zahvalnost zdravstvenim radnicima koji su postali istinski heroji 2020. godine i svetla tačka tokom borbe sa pandemijom, kao i svim odgovornim građanima koji su poštovali preporučene epidemiološke mere i na taj način čuvali sebe i svoje najbliže, saopšteno je iz kabineta srpskog člana i predsedavajućeg Predsjedništva BiH.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track