HOROR NA AUTO-PUTU U BIH: BMW sa nemačkim tablicama pravio ludorije, vozač stao da se obračuna sa dve devojke (VIDEO)
Foto: Screenshot YT

bruka

HOROR NA AUTO-PUTU U BIH: BMW sa nemačkim tablicama pravio ludorije, vozač stao da se obračuna sa dve devojke (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Iako je zbog novih snežnih padavina u BiH saobraćaj otežan, vozači luksuznih automobila ovaj put iskoristili su se za zabavu svojim vozilima, i "driftovanje" na lokalnim putevima.

Neugodnu situaciju su doživele 2 devojke u Živinicama. Vozač i par njegovih prijatelja, nakon što su podivljali skupim BMV-om nemačkih registarskih oznaka, izašli su iz automobila, otvorili gepek i verbalno napali drugi automobil, koji se sve vreme kretao iza njih.

Nakon što su videli da je devojka bila za volanom, udaljili su se od vozila.

„Ovim putem vam se obraćam u nadi da ćete ovaj video i priču objaviti javno kako bi svi mogli vidjeti šta naša dijaspora radi kada dođu u BiH. Večeras, 10.01.2021 tačno u 22:44, krećući se automobilom brzinom od nekih 30km / h zbog lošeg vremena, sa još dve devojke i dva mladića, na magistralnom putu M.18 Husino / Živinice, tačnije mesto Ljubača, nekih 100m ispred nas, nakon pružnog prelaza, vidimo beli BMV 5 sa ​​VI AD57 registarskim tablicama kako „lebdi“ na putu, usporava i uključuje i gasi sva 4 indikatora i zaustavlja se u suprotnoj traci.

Ja, misleći da im je teško da se kreću putem ili da je vozilo neispravno, zaobilazim ih sa desne strane.

Idem normalno desnom stranom, opet me naglo zaobiđu i u jednom trenutku je došlo skoro do sudara naših vozila. Odmah nakon toga, njihovo vozilo se zaustavlja na pola puta, gepek i sva vrata se istovremeno otvaraju. Trojica mladića starosti 22-26 godina izlaze iz automobila. Jedan mladić ostaje kraj svog gepeka, a dvojica prilaze mojim vratima, odnosno vozačkim vratima. U jednom trenutku prepoznajem lice dotičnog mladića, Amira D. koji je stajao ispred mojih vrata.

Video prikazuje da smo uplašeni zaključali sva vrata unutra. Dotična osoba je videla da devojka vozi, a zatim su se sve troje uputili prema svom vozilu i nastavili agresivnu vožnju sve dok nisu skrenuli levo i krenuli u nepoznatom pravcu.

U međuvremenu smo pozvali 122 i obavestili ih o tome.

Posle 200m nailazimo na patrolu koja ih prati. Ovim putem želim da upozorim sve ljude na takve životinje usput, koji u vidno alkoholisanom stanju i bezbedno pod dejstvom narkotika prvo krše bezbednost na putevima i uznemiravaju nevine ljude na putu, posebno devojke !! Hvala Bogu da mi devojke nismo bile same, jer ko zna šta bi se dogodilo! ”, rekla je prestrašena devojka portalu Crna-Hronika BiH.

Kurir.rs/Crna Hronika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track