OČITAO BUKVICU GASTOSIMA! Gastarbajtere uhvatio kako ĐUBRE BACAJU U REKU i naterao ih da ga pokupe: E PA NIJE TI OVO GERMANI VIDEO
Foto: printscreen

ništa nisu naučili u nemačkoj

OČITAO BUKVICU GASTOSIMA! Gastarbajtere uhvatio kako ĐUBRE BACAJU U REKU i naterao ih da ga pokupe: E PA NIJE TI OVO GERMANI VIDEO

Bosna i Hercegovina -

Mladić iz Bosne i Hercegovine Mirnes Kamišević postao je internet zvezda nakon što je objavljen snimak u kojem je naterao stariji bračni par koji radi i živi u inostranstvu da pokupi smeće koje su bacili u reku Usoru tokom odmora.

Ovaj mladić iz Jelaha, ugledao je državljane BiH koji žive u Nemačkoj kako bacaju đubre u korito reke i naterao ih da ga iz nje pokupe. Kako navodi optuženi dvojac u snimku, "nisu mogli da pronađu kontejner i "nadali su se da će voda da odnese smeće".

Kamišević ih je zaustavio, naterao da se vrate i pokupe smeće te ga odvezu u najbliži kontejner i sve to snimio. "Ovako se ponaša naša zlatna dijaspora pri povratku u svoj rodni kraj", napisao je u opisu snimka koji je privukao veliku pažnju.

- Ovako se ponaša naša zlatna dijaspora pri povratku u svoj rodni kraj. E pa nije ti ovo Germany, ovde živimo mi koji ne damo svoju okolinu, svoje reke, svoju prirodu, obraz i karakter. A vas sram da bude - piše u opisu snimka.

Autor snimka navodi da je odlučio da ih "nauči pameti" jer ovako nešto ne bi smeli ni da pomisle da urade u Nemačkoj. Kamišević je za Avaz rekao da je ovaj bračni par iz dijaspore krenuo da beži, ali su ih stigli i počeli da snimaju.

- Pokupili su smeće. Nažalost, jedna kesa je otišla preduboko pa nisu mogli da je izvuku. Ali šta je najveći problem, osobe su iz Nemačke, ne mogu da verujem da se nisu naučili kulturi u Nemačkoj. Samo lud čovek može ovako nešto uraditi. Imam dete od četiri godine i ne bi tako nešto uradilo. Ali, svako nosi svoju kulturu iz kuće - rekao je za "Avaz" Kamišević.

Ovaj mladić dobio je na hiljade pohvala od građana iz regiona što je "gastose naučio pameti".

Kurir.rs/Avaz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track