ISPLIVAO PRIVATNI SNIMAK ODBORNIKA IZ BANJALUKE: Ivan Begić se povlači iz politike
Foto: Printscreen/YouTube

republika srpska

ISPLIVAO PRIVATNI SNIMAK ODBORNIKA IZ BANJALUKE: Ivan Begić se povlači iz politike

Bosna i Hercegovina -

Odbornik PDP u Skupštini grada Banjaluka Ivan Begić najavio je da se povlači iz politike, nakon što se na društvenim mrežama pojavio njegov privatni snimak.

Nakon meseci ucena, psihičkog maltretiranja i pretnji, danas je pušten moj privatni snimak, koji se preko stranačkih baza naših protivnika šalje građanima i širi društvenim mrežama, objavio je Ivan Begić, odbornik PDP u Skupštini grada Banjaluka.

On je zbog ovog razvoja događaja rešio da, kako je naveo, napusti politiku, preda mandat odbornika u Skupštini Banjaluke i povuče se iz stranke:

"Zbog svega toga danas sam ponovo kod psihijatra i ne osećam se dobro. U politiku sam ušao čista srca i iskrenih namera, ali prljava igra političkih protivnika više ne bira sredstva. Moj privatni video snimak poslali su mojim prijateljima, a najviše boli činjenica da su snimak poslali mojim roditeljima kojima je ozbiljno narušeno zdravstveno stanje", napisao je Begić.

"Oštro demantujem da video ima veze sa mojim saradnicima niti bilo kim iz javnog života. Iako smatram da svako ima pravo na privatni život, svestan sam odgovornosti koju imam kao javna ličnost, zbog toga se povlačim iz politike, predajem mandat odbornika i napuštam PDP", objavio je Begić.

Kako prenose beogradski mediji, eksplicitni snimak kruži po privatnim čatovima na Viberu, Mesendžeru i drugim aplikacijama.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track