POLICAJCI U DERVENTI SPREČILI TRAGEDIJU: Muškarac (32) pretio da će skočiti sa mosta u Ukrinu
Foto: AP/Ilustracija

peti pokušaj ove godine

POLICAJCI U DERVENTI SPREČILI TRAGEDIJU: Muškarac (32) pretio da će skočiti sa mosta u Ukrinu

Bosna i Hercegovina -

Brzom reakcijom policije u Derventi je sprečeno samoubistvo muškarca (32) koji je pretio da će skočiti sa “Starog mosta” u reku Ukrinu.

Kako piše SrpskaInfo, slučaj se odigrao 25. decembra oko 20.25.

– Navedenog dana Policijskoj stanici Derventa anonimno je prijavljeno da se na "Starom mostu“ u Derventi nalazi nepoznat muškarac koji pokušava da skoči u reku Ukrinu i izvrši samoubistvo. Policijski službenici su se odmah uputili na navedenu lokaciju, gde su opreznim postupanjem zadobili poverenje navedenog lica, te istom pomogli da bezbedno pređe na unutrašnju stranu mosta. saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Policijska uprava Doboj ujedno je saopštila da su policijski službenici tokom ove godine već sprečili pet samobistava.

– Osim navedenog događaja na "Starom mostu“ u Derventi, tokom novembra ove godine sprečeno je još jedno samoubistvo starije ženske osobe, a potom u mestu Novo Selo, područje opštine Brod je sprečeno samoubistvo vešanjem dvadesetosmogodišnjaka iz Gradiške.

U mestu Karanovac, područje opštine Petrovo sprečeno je samoubistvo četrdesetosomogodišnjakinje iz Petrova, koja je imala nameru da izvrši samoubistvo na željezničkoj pruzi, a potom u reci Spreči i u Ulici Zije Dizdarevića u Tesliću je sprečeno da jedno lice iz Teslića izvrši samoubistvo samozapaljenjem.

Takođe, jedan građanin iz Modriče je sprečio samoubistvo u ulice Riste Mikičića u Modriči, naveli su iz Policijske uprave Doboj.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track